Haluatko lähteä lomalle Espanjan etelä-rannikolle ja majoittua kotoisaan asuntoon, joka sijaitsee turvallisessa aidatussa yhteisössä?

TERVETULOA MARBELLAAN!

Tule nauttimaan lomastasi Espanjan auringon alla! Täällä voit viettää ikimuistoisen loman ympäri vuoden joko omassa rauhassa, kaksin rakkaasi kanssa tai koko perheen voimin.

view from the terrace view from the terrace

Voit yöpyä missä tahansa asunnon kolmesta makuuhuoneesta, joiden yhteydessä on omat kylpyhuoneensa. Jos kaipaat omaa rauhaa kannattaa valita yläkerran sviitti, jossa voit nauttia tilan tunnusta ja katsella maisemia omalta parvekkeeltasi. Keittiöstä löydät välineet kaikenlaiseen kokkaamiseen ja illan tullen voit rentoutua olohuoneen hierontatuolissa.

Tilavia sisätiloja laajentaa entisestään osittain katettu suuri terassi, jossa voit nauttia aamupalan tai illallisen isommankin porukan kesken, säällä kuin säällä. Olohuoneen vierestä löytyy ihanteellinen parveke, missä voit ottaa aurinkoa täysin suojassa ja yksityisesti. Uinnin ystävät voivat mennä asunnon vieressä sijaitsevalle taloyhtiön uima-altaalle nauttimaan auringon lämmöstä ja pulahtamaan syventyvään altaaseen. Perheen pienimmät pääsevät myös vilvoittelemaan turvallisesti lasten altaassa.

Asunnon vuokra on

1000 € – 1400 € per viikko,

riippuen matkasi ajankohdasta ja pituudesta. *

* Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

Tämä kodikas huoneisto sijaitsee aidatussa yhteisössä Espanjan etelä-rannikolla vain 70 kilometrin päässä Malagasta. Päiväksi löydät tekemistä läheltä löytyvistä kohteista, uimarannoista ja ostoskeskittymistä, kuten Puerto Banuksesta ja San Pedrosta. Auton kanssa pääset helposti vaikka päiväreissulle hieman kauemmaksikin!

 • Puerto Banús on Marbellan yleellisin alue. Sieltä löydät monen luxusbrändin kaupat, suuret ökyjahdit, gourmet-ravintolat sekä suositut yökerhot. Puerto Banúksessa voit suunnata myös hiekkarannalle ja kävellä aalonmurtajalla ihastellen huvivenesatamaa mereltä päin.
 • San Pedrosta löydät idyllisen kävelykadun, jota ympäröi kahvilat sekä pienet putiikit. Kuuman päivän aikana voit mkäydä pulahtamassa välimeressä San Pedron rannalta tai syödä herkullista loudasta rannan ravintoloissa.
 • Gibraltarilta löydät paljon nähtävää ja tekemistä, kuten tippukiviluolia ja historiallisia kohteita. Halutessasi voit käydä Gibraltarin vuoren korkeuksissa ihastelemassa näköaloja ja tervehtimässä siellä asustavia apinoita. Muista vain ottaa passin mukaan sillä Gibraltar kuuluu Iso-Britanialle!
 • Ronda on kaupunki, joka on rakennettu Tajo-rotkon molemmille puolille. Rondaa ympäröi viheriäs laakso ja kaupungin läpi virtaa Guadalevín-joki. Kaupungista löytyy myös paljon nähtävää kuten yksi Espanjan vanhin härkätaisteluareena sekä kaupungin museo.
 • Mijasin kunta on tunnettu valkoisilla taloilla rakennetusta vuoristokylästään sekä 12 kilometriä pitkästä rantaviivastaan. Kannattaa suunnata Mijasin vuositokylään, mikäli haluaa lomapäivänään nähdä jotain erilaista sekä tunnelmallista ja Mijasin rannikkoalueelta löydät tekemistä kaiken ikäisille.

VARAA UNELMALOMASI HETI!

  Pyydä tarjous

  Milloin lomasi alkaa? *

  Kuinka kauan ajattelit viipyä? *

  1-2 viikkoa3-4 viikkoayli 5 viikkoa

  Monta henkilöä asunnossa yöpyisi? *

  1-2 henk3-4 henk5-6 henkenemmän

  Nimi *

  Sähköposti *

  ~~~~ Lähettämällä tarjouspyynnön annan vastaanottajalle suostumuksen tarkastella sekä käyttää tällä lomakkeella antamani tietoja tätä tarjouspyyntöä koskeviin asioihin, kuten yhteydenottoon tai lisäkysymyksten esittämiseen.

  HUOM! Henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen tietojen käyttötarkoitusta varten, kuitenkin enintään 12 kk. Anntamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä markkinointitarkoituksiin. Jos haluat poistaa tietosi välittömästi, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@porski.fi.